Ons Team

Het hart van Regeneratief.org klopt dankzij een uniek mozaïek van mensen; ons kernteam is een mozaïek van passie, visie, en diversiteit. Laura Bongers, Caroline van Deursen, Lonneke Dekker, en Jan Glastra van Loon vormen samen deze dynamische kern, elk met hun eigen expertise en een gemeenschappelijke drive om de wereld te regenereren.

Laura brengt een scherp intellect en een rustige vastberadenheid met zich mee, gegrond in de realiteit maar altijd gericht op het ideaal. Ze is het analytische brein waarvan de strategieën en inzichten de weg verlichten op onbekende paden richting duurzaamheid.

Caroline is de drijvende kracht achter onze creativiteit en innovatie. Haar capaciteit om buiten de gebaande paden te denken en oplossingen te zien waar anderen obstakels zien, voedt de vlam van onze organisatie met hoop en mogelijkheden.

Lonneke’s empathie en mensgerichte benadering maken haar tot het kompas van ons team. Zij houdt ons verbonden, zowel met elkaar als met de gemeenschap die wij dienen. Haar instinct voor het welzijn van anderen helpt ons om onze projecten en visie met zorg en aandacht uit te voeren.

Jan, met zijn politiek-bestuurlijke inzicht en ervaring, brengt een waardevolle scherpte in ons vermogen om te navigeren in complexe samenwerkingen. Hij verzekert dat onze voeten stevig op de grond blijven terwijl we naar de sterren reiken.

Samen vertegenwoordigen zij een breed spectrum van talent en toewijding, verenigd door het gemeenschappelijke doel om de wereld te transformeren tot een veerkrachtiger, rechtvaardiger en florerende plek. Ons kernteam zet zich met hart en ziel in om de waarden van regeneratief denken en handelen uit te dragen en voor te leven, waarmee ze een bron van inspiratie zijn voor allen die ons pad kruisen.

Door deze rijke samenstelling van perspectieven en vaardigheden is Regeneratief.org meer dan alleen een organisatie; het is een levende, ademende entiteit die toegewijd is aan het creëren van positieve verandering. Elk lid van ons kernteam brengt unieke kwaliteiten mee die essentieel zijn voor onze missie, en samen vormen ze een formidabele kracht voor regeneratie.